Datoram ar uzstādītu SSD disku ir daudzas pozitīvas iezīmes salīdzinājumā ar tradicionālo HDD disku. Šeit dažas no tām:

✔ Straujāks ielādes ātrums: SSD ir daudz augstāks lasīšanas un rakstīšanas ātrums, kas nozīmē, dators startēsies un programmas atvērsies ātrāk.

✔ Ātrāks datu piekļuves laiks: SSD nav kustīgu mehānisku detaļu, (rotējošs disks un pārvietojamas galviņas), tāpēc reakcijas ātrums ir uzlabots.

✔ Izturības drošība: SSD sastāv no mikroshēmām, kas ir mazāk jutīgi pret fiziskiem triecieniem un vibrācijām, nodrošinot jūsu datiem lielāku drošību.

✔ Klusāka darbība: SSD nerada trokšņus, ko var dzirdēt no tradicionāliem HDD diskiem, kas nozīmē, ka jūsu dators būs klusāks.

✔ Zemāks enerģijas patēriņš: SSD patērē mazāk enerģijas nekā HDD diski, tāpēc uzlabojas akumulatora darbības laiks portatīvajos datoros.

✔ Rada mazāk siltumu: SSD nepieciešama mazāka dzesēšana salīdzinājumā ar HDD diskiem, tādēļ jūsu dators nekarsīs un būs jādzesē mazāk.

✔ Izturīgāka uzglabāšana: SSD ir ilgāks kalpošanas laiks salīdzinājumā ar tradicionālajiem HDD diskiem.

✔ Mazāks svars un izmērs: SSD ir vieglāki un kompaktāki, kas ir ideāli tiem, kuri novērtē portatīvuma ērtības.

✔ Mazāka datora bloķēšanās iespēja: SSD ir mazāka tendence bloķēt datoru salīdzinājumā ar HDD diskiem, īpaši, kad tie ir pilni vai jau ilgi lietoti.

✔ Saderība arī ar vecākiem datoriem: SSD ir pielāgojami arī vecākiem datoriem, nodrošinot iespēju uzlabot to veiktspēju un paātrināt darbību.

SSD disks ir izcila investīcija, kas ļauj pilnībā izbaudīt datora ātrumu un veiktspēju, neatkarīgi no tā, vai esat mājas lietotājs vai uzņēmuma darbinieks.

Esi gatavs pārmaiņām?
Rezervē laiku uzlabojumiem 200 33 606